Őszi Ízélmény - ETO Park Hotel****superior Business & Stadium Győr

Győrben különleges környezetben, különleges ételekkel várjuk vendégeinket!


Elkészítése:

A kacsamájat pácoljuk borókabogyós sós tejben, majd sous vide technológiával készítjük elő, ami azt jelenti, hogy vákuumban, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett készül el az alapanyag, alacsony hőfokon, hosszú ideig tartó hőkezeléssel. Miután elkészült a máj jeges vízben sokkoljuk, hűtőben kidermesztjük. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű termék.

Májat zsírjával együtt tálaljuk, ami mellé musttal - aszalt szilvával készült lilahagyma lekvárt, friss kerti javakat, diós kenyeret helyezünk.

Kóstolja meg úgy, ahogy Séfünk készíti!

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.