Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Hírek, aktualitások, programok

Téli Vitalitás - Klebelsberg Kastély házi erdei gyümölcs lekvár
2018. február 22.
Nyáron és ősszel a termelőktől megvettük a piacon az epret, málnát, fekete- és piros ribizlit, áfonyát és a szedret. Jó alapos megmosás és szárítás után lefagyasztottuk őket. Ezeket a gondosan válogatott guruló piros gyümölcsöket használjuk a házi lekvárunkhoz.
Téli Vitalitás - ETO Park Hotel****superior Business & Stadium
2018. február 20.
Már - már úgy tűnik, – vagy csak szeretnénk remélni - hogy vége van a télnek, de szervezetünknek ebben az időszakban van a legnagyobb szüksége a vitaminok pótlására. Egy olyan étellel készültünk, amely segíthet ebben, hiszen a könnyed, fehérhúsú hal, nagy vitaminforrásokkal rendelkező zöldségekkel kiváló párosítás.
2018. január 2.
Lezárult nyereményjátékunk ahol a Törzsvendég Programunkra feliratkozók között egy 2 fős 2 éjszakás wellness pihenést sorsoltunk ki a ceglédi Hotel Aquarell****-be.
2017. november 6.
Ez a sokszínű évszak rengeteg szép és érdekes dolgot tartogat számunka, például kiváló alapanyagokat melyekből séfjeink izgalmas őszi menüket állítottak össze!
2017. november 6.
Hétvége a Kedvessel, vagy egy élménydús kirándulás a családdal mindez egy szuper kényelmes design hotelben, ahol a város legjobb reggelijével várnak.
2017. november 6.
Győrben különleges környezetben, különleges ételekkel várjuk vendégeinket!
2017. november 6.
Egy mennyei húsétel az őszi erdő finomságaival tálalva!
2017. november 6.
Ízletes őszi, sütőtökkel készülő koktél ajánlat minden rémisztő Halloween partyhoz :) Természetesen egész novemberben ajánlott minden tökös buliban!
2017. május 29.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. március 30.
Megnyílt a Garden Hotel Medical & Spa**** Debrecenben
2016. november 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.
Events4you szállodák, ahol rendezvénye otthonra talál
2016. november 23.
Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.
2016. szeptember 15.
A cikk megtekintéséhez kattintson ide!
2016. augusztus 31.
Újszerűség és eredetiség ötvöződik a „szerethető” Hotelben
2016. augusztus 29.
Nem csak "paprikás" hangulatban
előző 123 következő
Közösségi oldalak
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató |
2013-2018 © Service 4 You Hotel Management Kft.