Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Akciók

Aktív csomag – Legyen Ön is felfedező Klebelsberg Kastély Kastélyszálló
Klebelsberg Kastély Kastélyszálló Budapest
szállás elegáns szobábanbőséges büféreggeliajándék 1 db hátizsák a túrázáshoz, benne piknik csomag 2 személyreajándék térkép a helyi túravonalakrólparkolás szabadtéri, zárt parkolóbaningyenes WIFI a szálloda területén
13 650 HUF / fő / 1 éj -től
Mini Zarándokút Kalocsa – Bátya – Fajsz – Kalocsa Pilvax Hotel
Pilvax Hotel**** Kalocsa
1. nap: érkezés a szállásra, 12.00 órától bejelentkezés. Délután az Astriceum Érseki Múzeum állandó és időszaki kiállításának megtekintése. 2. nap: indulás Kalocsáról Fajszra, Bátya érintésével. A zarándokút kb. 7 óra gyaloglás. A szálloda minden zarándokának szendvicset és vizet biztosít az útra. Este visszaérkezés a szállásra, finn szauna és pihenőtér korlátlan használata. 3. nap: haza utazás
8 125 HUF / fő / 1 éj -től
Kétkeréken Dél-Alföldön Pilvax Hotel
Pilvax Hotel**** Kalocsa
Tekerje körbe Kalocsa városát és környékét. Ismerje meg hazánk egyik legélvezetesebb és legjobb kerékpárút-hálózatával rendelkező táját. Fedezze fel a kerékpározás élményét akár egyedül, akár csapatban. Tekerjen Bajára egy jó halászléért, majd este pihenje ki magát Kalocsa egyetlen 4 csillagos szállodájában.
7 800 HUF / fő / 1 éj -től
Győri hétvégék (2 éj) ETO Park Hotel Business & Stadium
ETO Park Hotel****superior Business & Stadium Győr
A kultúra iránt fogékony Vendégek számára igazi ínyencség lehet a barokk belváros számos nevezetességével, múzeumával, templomával és időszaki kiállításával minden évszakban. A nagy beszélgetésekhez pedig remek lehetőséget biztosítanak a hangulatos utcácskák, vagy a folyókat ölelő rakpart. A minőségi pihenéshez szállodánk nyújtja a legelegánsabb miliőt ebben a mesés ékszerdobozban. Mi már tudjuk, hogy Győr megér egy hétvégét.
19 100 HUF / fő / 1 éj -től
Őszi szünet, 2 éj Tisza Balneum Hotel
Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred
Csempésszünk aktivitást az őszi vakációba! Barangoljuk be közösen Európa legnagyobb édesvízi akváriumrendszerét és tegyünk egy kalandos túrát a madarak és páratlan természeti kincsek világában a Tiszavirág Ártéri Sétaúton!
17 900 HUF / fő / 1 éj -től
Napi ár Tisza Balneum Hotel
Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred
Foglaljon szállást a Tisza Balneum Hotelben!
9 900 HUF / fő / 1 éj -től
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató |
2013-2018 © Service 4 You Hotel Management Kft.